18 Ağustos 2010 Çarşamba

İddaa Programı-2

Braga - Sevilla İY 0 1.80 İY 0-0

Portekiz temsilcisi Braga geçen yıl ligde oldukça başarılı bir performans sergileyip şampiyonlar ligi ön elemesine girmeye hak kazandı ve ilk turda Celtic'i 3-0 ve 2-1 le elemeyi başardılar. Sevilla da lig öncesi oynadığı Barcelona maçından 3-1 lik galibiyetle ayrılarak formda olduğunu gösterdi. Sevilla rakibine oranla daha güçlü ve bu tarz maçlarda çok daha fazla tecrübeye sahip. İlk maçı deplasmanda oynamanın verdiği avantajla rakibin hamle yapmasını bekleyip hızlı oyuncularla kontra atak arayacaklardır. Braga'nın da ilk yarıdan çok fazla risk alacağını düşünmüyorum. İlk yarı beraberlik denenebilir.

Werder Bremen - Sampdoria 02 1.72 MS 3-1

İddaa'nın ev sahibini bu maç için fazla favori gördüğünü düşünüyorum. Sonuç olarak Sampdoria'da en az Werder Bremen kadar kaliteli bir takım, ayrıca Bremen Mesut Özil'i Real Madrid'e satarak en önemli kozlarından birini yitirdi. İtalyanlar bu tarz maçlarda oyunu nasıl tutmaları gerektiği konusunda uzmandırlar. Sampdoria'nın sahadan en az beraberlikle ayrılacak gücü var.

Muhtemel kadrolar

Bremen: Wiese - Fritz, Mertesacker, Prödl, Pasanen - Frings, Bargfrede - Hunt, Marin - Pizarro, Hugo Almeida

Sampdoria: Curci,Stankevicius, Gastaldello, Lucchini, Ziegler,Semioli, Palombo, Poli, Guberti,Pazzini, A. Cassano

Rapid Wien - Aston Villa 2 2.00 MS 1-1

Bu maç hakkında uzun uzun yorum yapmanın pek fazla gereği yok. Aston Villa güç olarak rakibinin kat kat üstünde ve güzel oranı itibariyle denenmeye değer.

Palermo - Maribor İY 1 1.55 İY 2-0

Aynı durum bu maç için de geçerli. İtalyanların ilk 45 dakikada öne geçip rahat bir galibiyet alması oldukça muhtemel.

Sturm Graz - Juventus 2 1.55 MS 1-2

Rapid Wien gibi bir diğer Avusturya temsilcisi olan Graz da kadro bakımından rakibinin oldukça gerisinde. Juve galibiyetine çok fazla güvenmesem de oran arttırmak için kuponlarda yer alabileceğini düşünüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder