29 Ağustos 2010 Pazar

ÇOCUK BÜYÜDÜ


Son şampiyon Bursaspor, Sivasspor deplasmanını fire vermeden geçti. Evsahibi takımdan başlarsak, Sivasspor ekip olma yolunda ilerleyen fakat gücü sınırlı bir takım olduğunu gösterdi bize. Kafasında sadece futbol oynamak olduğu belli olan Ceyhun Eriş, ve Ömer Üründül'ü sempatizanı yapacak derecede kuvvetli, ayakları yere sağlam basan,devrilmeyen "santofor"u Mehmet Yıldız dışında etkili oyuncusu olmayan bir takım için yapılması gereken bu olmalıydı kuşkusuz. Bu bakımdan Mesut Bakkal ' ı tebrik etmek gerekir.

Bursaspor ise Sivas' ta "deplasman oyunu oynayan büyük takım " hüviyetindeydi. Ayağa isabetli pas yapan, tempoyu istediği gibi kontrol eden, ne istediğini bilen bir oyun sergiledi Ertuğrul Sağlam'ın öğrencileri. Birçokları için bu etkisiz futbol olarak görünse bile futbolculardaki özgüven, lakaytlığa vurmayan rahatlık* Bursaspor' un büyük takım olma yolundaki adımlarını gösteriyor bize.

Ayrı bir parantez de Volkan Şen için açmak isterim-ki kesinlikle bu gerekli. Volkan'ın golden sonra elleriyle kalp şekli yaparak sahadaki her kameraya bunu gösterme çabası ilginçti. Kaptan Ömer Erdoğan, bu hareketi tribünlerin tepkisini çektiği için Volkan'ı durdurdu.Maçtan sonra genç oyuncu bunun için özür dilemiş.

Sonuç olarak ; el öpen çocuk aşka geldi, forma çıktı maç kazandı.

* : Sercan Yıldırım bu kategori dışındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder