27 Ağustos 2010 Cuma

FECAAT




Bu akşam o kadar rezalet 2 duruma şahit olduk ki içimde maçlarla ilgili gram yazı yazmak gelmiyor. Beşiktaş turu hakederek geçti, Trabzonspor ise şanssız kaybetti. Bu iki takımı bir kenara bırakıyorum. Galatasarayla Fenerbahçe'nin bu akşam bize yaşattıkları ise tamamen rezalet. İşin Galatasarayla ilgili kısmını Galatasaraylı arkadaşlara bırakıyorum onlar gerekeni fazlasıyla söyleyeceklerdir.

Gelelim bizimle ilgili kısmına. O kadar alıştık ki aslında Fenerbahçe'nin son yıllarda aldığı bu tarz sonuçlara, insan artık üzülmüyor bile. Basın toplantısında Aykut Kocaman 'Bu iş organizasyon işi para her zaman başarıyı getirmiyor' dedi. Durumun bütün özeti bu aslında. Şu an Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durumun en büyük nedeni sağlıklı bir organizasyona sahip olunmaması. Santrafor almak için Şampiyonlar ligi ön elemesinde Young Boys'a elenmeyi beklememiz gerekti. Dün yine basın toplantısında Aykut hoca savunmaya yönelik takviye lazım dedi. Rezillik... Tamamen rezillik... Koskoca Fenerbahçe kulübü savunmasını Bilica'ya orta sahasını Cristian'a emanet ediyor ve takviyelerin şart olduğuna ancak bir kaç tokat yedikten sonra karar verebiliyorsa bu tamamen rezilliktir. Taraftarın aylardır gördüğü şeyi takımı yönetenlerin görmeye bu kadar geç kalmakta asla ve asla hakkı yoktur.

' Yönetim bu takım senin eserin' diye bir tezahürat vardır ya hani... İşte tam bu durum için bulunmuş sanıyorum. Fenerbahçe taraftarı tırnak yemekten, masallarla uyutulmaktan bıktı. Geçen sene ne demişti Aziz Başkan, 'Bu yıl Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine giremediği son yıl olacak...' Bırak CL yi uefa ya kalamadık be başkan. Olsun bu takım bu hafta Manisaspor'a ilk yarıda 4 atar gene kendimize geliriz nasılsa. Bi de Türkiye kupasını alırsak...


Aşağıdaki video da büyük başkanımız ve saygıdeğer yönetim kurulu için gelsin...



PAOK TRİBÜNÜ- "Hassiktir Fenerbahçe" :D:D:D | Facebook






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder