21 Ağustos 2010 Cumartesi

Hafta Sonu Programı

Stoke City - Tottenham (h) 1 1.45 MS 1-2

Tottenham hafta içi Young Boys deplasmanına çıktı ve oldukça zorlu bir maç oynadı. Bir ara 3-0 geri düştükleri maçı 3-2 gibi nispeten daha avantajlı bir skorla tamamladılar. Ancak bir çok oyuncu maç esnasında çeşitli sakatlıklara maruz kaldı. Jermaine Defloe, Roman Pavluychenko, Giovani Dos Santos, Robbie Keane ve Luka Modric'in durumları şüpheli. Şu an ellerindeki tek sağlam santrafor Peter Crouch. Ayrıca David Bentley, Jamie O'Hara ve Jonathan Woodgate de halen sakatlar ve kesin olarak oynamayacaklar. Tottenham'ın yüksek tempoda oynadığı maçtan sonra fazlasıyla yıpranmış olduğunu düşünüyorum. Stoke City sahasında en azından bir puan alır.

Lyon - Brest (h) 1 1.85 MS 1-0

Lyon takımı ligde ilk iki haftadan sadece 1 puan çıkararak oldukça kötü bir başlangıç yaptı. Artık bir çıkışa geçmelerinin zamanı geldi. Rakipleri Brest 2. ligden geçen yıl yükselmeyi başardı ve ilk 2 hafta itibariyle vasatı aşamadılar. Lyon'un farklı kazanıp seyircisine kendisini affettireceğini düşünüyorum.

Heerenveen - Breda 1 1.45 MS 3-1

Heerenveen takımı ilk hafta sahasında PSV'ye yenildikten sonra geçtiğimiz hafta Twente deplasmanından bir puanla döndü. Rakip Breda ise ilk hafta Az Alkmaar'dan bir puan aldıktan sonra geçen hafta Utrecht maçından mağlup ayrıldı. Nac Breda da şu anda tam bir kriz hakim. Geçtiğimiz hafta sakatlıklardan dolayı yedek kulübesinde 1 i kaleci 4 oyuncu yer alıyordu ki o maçta görülen 2 kırmızı karttan sonra bu hafta daha da zor durumda olacaklar. Heerenveen Hollanda liginin kaliteli takımlarından. İlk galibiyetlerini zor durumda bulunan rakipleri karşısında alırlar.

Beşiktaş - İ.B.B (h) 1 1.65 MS 0-2

Beşiktaş yeni transflerleriyle güzel bir hava yakalamaış durumda. Özellikle Quaresma bekelediğimden çok daha özverili ve iştahla mücadele ediyor. Bu saha içerisindeki takım arkadaşlarına da olumlu yansıyor. Konuk İ.B.B ise oldukça istikrarlı ve oturmuş bir takım ancak sezona pek de iyi başlayabilmiş değiller. Geçen hafta sahalarında Kayseri'ye 0-2 kaybetmeleri henüz hazır olmadıklarının göstergesi. Beşiktaş'ın bu sezon sahasında kolay kolay puan bırakacağını düşünmüyorum. İ.B.B karşısında mutlak favoriler.

Galatasaray - Bursaspor ÜST 1.50

Galatasaray'da işler pek istendiği gibi gitmiyor. Oyuncular Rijkaard'ın istediği takım oyununu sahaya yansıtmakta sıkıntı çekiyorlar. Ayrıca yanlış transfer politikası sonucunda takımın gücünde geçen yıla oranla bir düşüş olduğu aşikar. Defans hattı da oldukça sıkıntılı ve bu sezon oynadıkları resmi maçların hepsinde gol yediler. Kalede Aykut hiç güven vermiyor ve hala aynı basit golleri yemeye devam etmesi kafalarda soru işareti. Bursaspor ilk hafta Konyaspor karşısında pek fazla zorlanmadan galip geldi. Yeni transfer Nunez'in takıma uyum sağladığında çok faydalı olacağı kesin. Sakat olan İnsua'da bu maça yetiştirilmeye çalışılıyor ve son haberler oynayacağı yönünde. Sonuç tahmini açısından çok zor bir maç olduğunu düşünüyorum. Ertuğrul Sağlam kesinlikle takımı kazanmak için sahaya sürecektir. Bu durum da açık bir maç izlememize yardımcı olacaktır. Geçen yılın son haftalarında oynanan maçta olduğu gibi yine büyük bir mucize olmazsa bu maçın da bol pozisyonlu ve gollü geçmesini bekliyorum.




















Sistemlik maçlar


Heerenveen - NAC Breda (h) 1 2.55 MS 3-1
Heracles - Feyenoord 4-6 gol 2.15 MS 1-1
Gençlerbirliği - Gaziantepspor 0/0 İY-MS 4.25 MS 0-0
Galatasaray - Bursaspor 4-6 Gol 2.45
Manisaspor - Ankaragücü İY 0 1.90


Not: Eylül ayına kadar macera aramaya devam ediyoruz :) Oynamayı düşünenler bir daha düşünsün...


HAFTA SONU TV PROGRAMI

21 Ağustos Cumartesi
16.30 Hoffenheim – Werder Bremen (TRT 3)
17.00 Arsenal – Blackpool (SPORMAX)
19.15 Wigan – Chelsea (SPORMAX)
21.00 Antalyaspor – Sivasspor (DG 205)
21.00 Beşiktaş – İstanbul BŞB (LİG TV)
21.00 Samsunspor – Akhisar Belediye (TRT 3)
21.30 Barcelona – Sevilla (NTVSPOR)
22.00 Auxerre – Valenciennes (KANAL A)
22 Ağustos Pazar
15.30 Newcastle – Aston Villa (SPORMAX)
16.30 Mainz – Stuttgart (TRT 3)
18.00 Fulham – Man. United (SPORMAX)
18.30 Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen (TRT 3)
20.00 Gençlerbirliği – Gaziantepspor (DG 205)
21:00 Karşıyaka-Gaziantep BŞB. TRT-1
21.00 Galatasaray – Bursaspor (LİG TV)
22.00 Manisaspor – Ankaragücü (DG 205)
22.00 PSG – Bordeaux (KANAL A)
23 Ağustos Pazartesi
21.00 Kasımpaşa – Bucaspor ( DG 205)
21.00 Trabzonspor – Fenerbahçe (LİG TV)
22.00 Manchester City – Liverpool (SPORMAX)

http://acetobalsamico.blogspot.com/ dan alıntıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder