11 Ağustos 2011 Perşembe

Rıdvan Dilmen Efsanedir


Uzun zamandır şike soruşturması ile ilgili yorumları beklenen Rıdvan Dilmen, bu akşam milli maçtan sonra %100 futbol programında canlı yayında kendisinden beklenen konuşmayı yaptı. Tüm Fenerbahçelilerin içinden geçenleri söyledi Rıdvan. İzlemeyenler için kısaca belirtmek gerekirse en çarpıcı cümleleri 'Aziz Yıldırım dışardayken 200 metre uzaktan görenler ceketini iliklerken, şimdi arkasından sallıyorlar.' ve 'Koskoca Fenerbahçe küme düşse ne olur, büyüklüğünden bir şey mi kaybeder, gider 2 forma 2 kombine fazladan alırım o kadar.' şeklindeydi.

Beni bu yazıyı yazmaya iten şey ise Rıdvan Dilmen'in bu akşam canlı yayında söyledikleri değil. Kendisine karşı bazı Fenerbahçelilerin, üzülerek gördüğüm, tavır almaları.

Bazılarının en büyük derdi uzun bir dönem suskun kalması olmuş Rıdvan Dilmen'in. 'Rıdvan Dilmen konuştu ama geç kaldı.' ya da 'Konuştun ama yemedik.' demeye getirenler bile vardı twitterda.

Bu kesime göre Rıdvan Dilmen, kendi başına bir şey geleceğinden korktuğu için susup arka planda kalmış belli ki. 22-23 yaşında insanlar kalkıp Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçeliliği'ni sorgular hale gelmişler. Yalan değil benim de merak ettiğim zamanlar oldu nerede bu Rıdvan diye. Ama Beşiktaş Adliyesi'ne gidip kameralar görmeden arka kapıdan çıkıp gittiğinden hiç kimse bahsetmiyor bugün.

Derdim o ki; bu adam, Fenerbahçeliliğini sorgulamaya çalıştığınız adam bir Fenerbahçe efsanesi. Şeytan Rıdvan ulan bu adam. Sakatlıktan döndüğü maçta attığı golden sonra tribünlerin uğruna hıçkırıklara boğulduğu adam bu. Sen güzel kardeşim. 22-23 yaşında olup bu akşam twitter da orda burda 'Rıdvan benim gözümde Fenerbahçeli değil' diyecek kadar hadsizleşen insan sözüm sana; bu adamın senin yaşın kadar hizmeti var ulan çubukluya. Sen kimsin ki? Bu kadar mı ucuz bu işler? Dün gibi gözümün önde puan kaybı yaptığımız maçlar sonrası Yüzde Yüz Futbol programına kıpkırmızı suratla çıkması. Sen nasıl sorgulayabilirsin ki O'nun Fenerbahçeliliğini.

Seversiniz,sevmezsiniz ya da nefret bile edebilirsiniz. Ama ricam o ki, bir Fenerbahçeliyseniz, Fenerbahçe formasına hizmet etmiş adamların Fenerbahçeliliğini sorgulamadan önce lütfen biraz düşünün...

2 yorum:

  1. rıdvan dilmen tabi ki efsanedir ama bunları söylemesi için ne hukuk bilmeye gerek var nede 40 gün beklemeye,insanların yürekleri yanarken çıkıp şunları söylesen de bizim de içimize biraz su serpseydinya...!saygılar(mustafa)

    YanıtlaSil
  2. o konuda bir şey diyemem herkesin kendi düşüncesi. adamın ağır cezada bildiğim kadarıyla devam eden davası var kalp krizi geçirdi yakın zamanda mutlaka sağlık kontrolleri şu bu falan devam ediyordur. yani hayatında neler olup bittiğini bilemeyiz. konuşmakta geç kaldığını düşünenlerle ilgili bir problemim yok zaten benim derdim işi abartıp Rıdvan'ın Fenerbahçeliliğini sorgulamaya kadar getirenler.

    YanıtlaSil