19 Ekim 2010 Salı

Gereksiz...


Yukarıdaki resimde görüldüğü üzere Fenerium mağazaları derbi maç öncesi bu tişörtleri satışa sunmuş. Böyle bir maç öncesinde yapılabilecek en gereksiz hareketlerden biri olduğunu düşünüyorum. Her ne kadar Galatasaray'ın kolu kanadı kırık da olsa, uzun süredir Kadıköyden puan alamamak gibi bir sorunu da olsa oyanancak olan bir derbi maçı ve derbilerde ne olacağını asla bilemezsiniz. Samiyen'de Johnson'ın frikiğiyle kazandığımız maça benzer bir durumla Galatasaray bu sefer Kadıköy'den galip çıkarsa Fenerium'dan sorumlu yöneticimiz bu tişörtleri ne yapacağımız konusunda bize yardımcı olacaktır heralde.

18 Ekim 2010 Pazartesi

PASTORE...

Palermo'nun genç Arjantinlisi Pastore yükselişine ve onu izleyenleri kendisine hayran bırakan oyununa bu hafta Bologna karşısında da devam etmiş. Muazzam gol...


5 Ekim 2010 Salı

Diana Taurasi


Fenerbahçe Ülker bayan basketbol takımının önümüzdeki sezon en büyük kozu olmasını beklediğimiz yıldız oyuncu Diana Taurasi ESPN dergisinin bu yıl ikinci kez ele aldığı 'vücut' temalı yeni sayısı için poz vermiş. Taurasi ESPN dergisinin kapağı için poz veren ilk WNBA oyuncusu olmuş.


Haberin kaynağı ;
http://www.wnba.com/news/taurasi_espn_cover_101004.html